Home page | Links

Waarom zou je De Reis met ons maken?

‘Vele wegen leiden naar Rome’ zo luidt het spreekwoord, maar met een goede gids ben je er niet alleen sneller, maar zie je onderweg ook veel meer. De coaches van De Reis van Je Leven® zijn gericht op mensen uit het bedrijfsleven, zij werken dagelijks met directeuren, leidinggevenden en ondernemers. Resultaten worden beter, sneller en makkelijker bereikt.

In een leidinggevende positie sta je er vaak alleen voor terwijl je stevige besluiten moet nemen. Twijfel is dan ook meestal een goede bekende, net als het gevoel van eenzaamheid waar je in meer of mindere mate last van kunt hebben. Voor jezelf kiezen is meestal niet je allerbeste eigenschap, je hebt dat nooit goed geleerd; en toch komt het moment dat juist dat het belangrijkste is. En wat doe je dan?

De medewerkers in je bedrijf liggen je na aan het hart, je hebt een lange historie met ze opgebouwd. Maar jouw bedrijf is veranderd en doorgegroeid en niet iedereen kan het bijhouden, eigenlijke gaat het zo niet verder, maar je wilt en kunt iemand toch niet zomaar ontslaan. Hoe kun je ervoor zorgen dat ze hun kwaliteiten en tekortkomingen inzien en daarmee gemotiveerd naar iets anders zoeken?

Soms was het een stapje teveel op het carrière pad. Het werk is net wat te zwaar en het risico op een burn-out of demotivatie ligt op de loer. Je bent altijd aan het werk en je privé leven heeft daar stevig onder te lijden, al geef je dat niet graag toe. Hoe krijg je jezelf of die ander weer op de rit? Hoe zorg je ervoor dat er actie wordt ondernomen voor het te laat is?

Je bent de 40 gepasseerd en je vraagt je af hoe je eigenlijk op dit punt in het leven bent aangeland. Is dit nu het werk en leven waar je altijd van gedroomd had? Is dit alles? Wil en kan ik het roer nog omgooien, en zo ja, welke richting moet ik dan kiezen?

Als dit soort vragen spelen bij jezelf of je medewerkers dan biedt De Reis van je Leven® jou de mogelijkheid om antwoorden op die vragen te vinden.

Wie niet tijdig van richting verandert,
maakt kans aan te komen waar hij vertrokken is