Home page | Links

Wie was Wim Beijer?

De Reis van je Leven® is een beproefde methode die is bedacht door Wim Beijer. Wim begon ruim 15 jaar geleden met dit concept omdat hij klanten meer wilde bieden dan alleen een aantal coachgesprekken. Daarbij ging het vooral om vraagstukken die behoorlijke diepgang en zelfbespiegeling vergen, maar daarover kun je van alles lezen op deze site op andere plaatsen.

Wim Beijer is in 2007 aan kanker overleden op 57 jarige leeftijd. Hij was nog volop aan het werk en heeft tot vlak voor zijn overlijden De Reis van Je Leven® met klanten gelopen. Kenmerkend voor Wim was dat hij snel met je in gesprek kwam over wat je bezig hield als mens. Je ontkwam niet aan Wim's onderzoekende oog en daarbij behorende prangende vragen. Je kon door Wim behoorlijk geraakt worden. Dat maakte hem zowel een zorgzame als wel van tijd tot tijd zeer confronterende persoonlijkheid. Als coach ontging hem weinig en je kon dus ook niet veel voor hem verborgen houden.

De vrouw van Wim heeft na zijn overlijden aan een kleine groep coaches gevraagd om zijn werk op eigen wijze voort te zetten. De huidige coaches van De Reis van Je Leven® hebben dan ook ieder op haar of zijn eigen manier een band met Wim gehad tijdens zijn leven. Alleen al het feit dat De Reis van Je Leven al meer dan 15 jaar een succesvolle aanpak blijkt voor mensen die nieuwe keuzes willen maken geeft aan hoe sterk de basis van deze aanpak is waarvoor wij Wim nog iedere dag zeer erkentelijk zijn.

Logica brengt je van A naar B,
verbeelding brengt je overal