Home page | Links

WELKOM

De Reis van je Leven

Actief richting geven aan je levenspad.
Onze actieve manier van coaching om de juiste richting in het leven te kiezen, waarbij je jouw levenservaring inzet voor een zinvolle toekomst.

Iedereen maakt in het leven keerpunten mee. In werk, privé of het eigen innerlijk proces.
Met het doen van De Reis van je Leven® worden deze keerpunten een positieve en welkome bijdrage in je leven, door op een bijzondere manier terug te blikken op wie je bent geworden en vanuit nieuwe inzichten vooruit te kijken naar een toekomst met nieuwe mogelijkheden.

Het programma De Reis van je Leven® is een biografisch coachtraject waarbij je al wandelend plekken bezoekt die in je leven van belang zijn geweest, en nog zijn. Dit traject is ontwikkeld om mensen individueel en intensief te begeleiden bij hun proces van stilstaan, bewustwording en keuzes maken. De doorlooptijd is ongeveer een half jaar.

Informatie

Op deze site vind je uitleg over het programma en wie wij als je Reisbegeleiders zijn. Via de contactpagina kun je informatie krijgen over tarieven en een kennismakingsgesprek aanvragen.

Veel mensen betrekken dit traject via hun werkgever of eigen onderneming. De Reis van je Leven® is echter een zeer persoonlijk en betrokken traject. Daarom gebruiken we op deze website de 'je-vorm'.
Alle zakelijke aangelegenheden (zoals offerte, factuur, e.d.) zullen in de 'u-vorm' worden gesteld.

De Reis is de beloning