Home page | Links

Rien Mook

Persoonlijke kenmerken en inspiratiebronnen:

Op een bepaald moment sta je op een kruising in je leven; soms zie je die aankomen en soms wordt je er zomaar ineens voorgeplaatst. Je kijkt opeens met een andere blik naar je werk, je leven en alles wat je doet en gedaan hebt en stelt jezelf de vraag of het ook anders zou kunnen. Mij overkwam dat een aantal jaren geleden toen ik als directeur eigenaar in het grotere MKB succesvol ondernemer was.

Misschien herken je dit: “Je werkt, presteert, bent succesvol, verdient soms veel en soms wat minder en je hebt aanzien en respect opgebouwd voor wat je doet en wie je bent……. En toch heb je het gevoel dat het niet compleet is of je niet jezelf bent.” En dan? Je wilt geen drastische stappen nemen met alle risico’s en je weet ook niet wat je eigenlijk nog meer kan dan wat je altijd al gedaan hebt……

Als je dit herkent, of al lange tijd worstelt met vragen waarop je geen antwoord kunt vinden en/of op zoek bent naar ‘balans’ dan is de Reis van Je Leven® een kans die je niet mag laten lopen. Jaren geleden was “De Reis“ voor mij de eerste kennismaking met coaching; iets waarvan ik dacht dat ‘ik dat niet nodig had’, maar het heeft mijn leven veranderd; ik heb een andere afslag genomen op de kruising waar ik voor stond, een afslag die ik niet had kunnen nemen als Wim Beijer mij als coach/ begeleider van de reis niet had geholpen om mijzelf beter te leren kennen. Dankzij De Reis van Je Leven® wist ik welke afslag voor mij de juiste was. Inmiddels begeleid ik al een aantal jaren leidinggevenden en ondernemers bij het vinden van de juiste weg naar balans en succes. Meestal is de afslag die ze moeten nemen niet zo drastisch als de mijne, maar één ding is zeker: Een kleine verandering kan een wereld van verschil maken. Je moet alleen uit zien te vinden wat die verandering voor jou is, en ik kan je daar uitstekend bij begeleiden.

Coachervaring:

Ik heb mijn opleiding tot beroepscoach bij de Alba Academie doorlopen, een stevige opleiding die je als coach veel verschillende methodes en inzichten verschaft. Het heeft mij enorm geholpen om op een hoog professioneel niveau resultaatgericht te kunnen coachen.
In mijn praktijk van Mook Interim Coaching begeleid ik dagelijks mensen in hun ontwikkelingsproces.
Via de methodes van Leadership Management, waarvoor ik gecertificeerd coach ben richt ik mij meer op Leiderschapsontwikkeling.
Met De Reis van je Leven® kan ik je helpen om levensthema’s uit te werken en jezelf beter te leren kennen en begrijpen.
Ik woon en werk vanuit Nieuwleusen(bij Zwolle) en werk vooral in midden en noord Nederland.

Lidmaatschap beroepsorganisatie:

- Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Contact:

Rien Mook
Mook Leiderschap en Ontwikkeling
Magnolialaan 27
7711 LX Nieuwleusen

0529 - 485 222
info@mooklo.nl
www.mooklo.nl