Home page | Links | VOOR WIE?

Rob van Veenendaal

Vanuit zijn loopbaanadviesbureau heeft Rob van Veenendaal contact met organisaties en mensen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Hij begeleidt cliënten bij een grondige oriëntatie op hun loopbaan.
De gesprekken die Rob met cliënten over loopbaanvragen voert vinden nog wel eens wandelend plaats. Vooral als tijdens zijn loopbaanbegeleiding duidelijk wordt dat de gesprekken verder gaan dan alleen de werksituatie. Veelal is er sprake van een gecombineerde oriëntatie op werk en leven. Een (her)oriëntatie op werk, privé en zichzelf.

In zijn eigen loopbaan heeft Rob 22 jaar bij de KLM gewerkt in functies op het gebied van begeleiden en adviseren. Na opleidingen op het gebied van counseling en de post-HBO loopbaanadvies werkt hij sinds 2006 als zelfstandige vanuit zijn eigen bureau en diverse samenwerkingsverbanden.

Rob is een innemend persoon die kan genieten van de ontwikkeling van ieders individuele vrijheid. Met rust en aandacht zorgt hij voor gezamenlijke verbondenheid. In de relatie ontstaat vertrouwen en ruimte om jezelf te zijn, en te blijven. Met de focus gericht op een nieuw perspectief.

In De Reis van je Leven® komen voor Rob de onderdelen loopbaan, levensloop en wandelen uitgebreid samen. Dit intensieve en exclusieve programma is voor hem een unieke manier om bij te dragen aan bewustwording en ontwikkeling van anderen.

Contact:

Rob van Veenendaal
Albert Schweitzerlaan 35
3451 EB Vleuten (Utr)

06 - 4028 3749
www.werkentoekomst.nl
info@werkentoekomst.nl